VOICE

 

Meer samples en video’s vind je onderaan deze pagina.

 

STEM MET ERVARING

Brecht werkte jarenlang bij de VRT radio als nieuwslezer en presentator. Van 2011 tot 2015 was hij de huisstem van VTMKZOOM. Freelance werkte hij als spotstem voor onder andere Studio 100 en Zidis. Momenteel presenteert hij bij JOE. Met die ervaring op zak weet hij als geen ander hoe hij jouw doelpubliek succesvol kan aanspreken. Brecht werkt zowel op verplaatsing als vanuit zijn eigen homestudio. Digitaal aanleveren van professionele audiofiles is dus geen probleem. 

WARME EN DYNAMISCHE STEM

De klankkleur van Brecht is warm en wekt vertrouwen. Hij klinkt dynamisch en fris. Een stem met persoonlijkheid voor alle types voice over. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, webvideo, reclameboodschap, documentaire, e-learning, (publi-)reportage, event-presentatie of voice-response systeem. Alles zet Brecht naar zijn stem.

PERFECT TAALGEBRUIK

Brecht behaalde het VRT stemattest als kwaliteitslabel voor perfecte uitspraak en correct taalgebruik. Hij studeerde af als scenarist aan Sint-Lukas Brussel en is getraind in het overbrengen van een klinkende, kernachtige boodschap in begrijpelijke taal.

VEELZIJDIG STEMACTEUR

Brecht is een veelzijdige stem. Hij was laureaat in de opleiding woord en is professioneel acteur. Hij heeft een sterke stemtechniek en een rijk palet aan typestemmen voor dubbings en hoorspelen. Zijn vertelstem leent zich ook wonderwel voor luisterboeken.